Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Hard Candy: Στη ζωη κάθε πράξη έχει και το τίμημά της...

Ααααα θα σας μαλώσω ρε παιδιά!!  Ούτε ενα σχολιάκι για τις ταινιούλες που με τοσο κόπο ανεβάζω για εσας κάθε μέρα;  Ούτε ενα σχολιάκι, παρα τα μερόνυχτα που ξενυχτώ δίπλα στο αναμμένο κεράκι, για να σκεφτώ την ταινία της επόμενης μέρας για ΕΣΑΣ και μονο;  Γιατί, ΓΙΑΤΙ;;;...........( ο Βασιλάκης Καϊλας υπήρξε για πολλά χρόνια το πρότυπο μου, ναι!).
Back to reality, αφήνετε κανα σχολιάκι που και που αρνητικό, θετικό οτι θέλετε, προτάσεις για ταινίες που θέλετε να δείτε (η που δεν θέλετε).  Θα χαρώ πααααρα πολύ να βλέπω και τις δικές σας ιδέες και απόψεις σχετικά με οτι και αν θέλετε να μου πείτε!:)
Μετα απο τον μονόλογο της τρέλας, μπορώ να περάσω τώρα και στην αποψινή μας ταινιούυυυλα.  Ήμουν ανάμεσα σε δυο, αλλα τελικά κατέληξα στο Hard Candy (πράγμα πολυ απλό, μιας που αύριο απλά θα ανεβάσω την άλλη!).  Για όσους δεν την έχουν δει, είναι κατα την ταπεινή μου άποψη a must see!


Η ιστορία είναι τοσο ρεαλιστική, ως προς ενα κομμάτι της, που δε θα προξενήσει φαντάζομαι σε κάποιον ιδιαίτερη εντύπωση.  Είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα πολυ σκληρή την οποία μπορεί να συναντήσει ο καθένας μας ανα πασα στιγμή πλέον.  Όμως απο κει και πέρα, η τροπή που παίρνει είναι κατά κάποιο τρόπο εξωπραγματική και μάλλον τελέιως απίθανο να συμβεί στην κανονική ζωη.
Η κατάσταση έχει ως εξης:  η Hayley είναι μια 14χρονη κοπέλα η οποία περνάει ώωωρες στον υπολογιστή της, κάνοντας chat με εναν 32χρονο φωτογράφο, τον Jeff.  Η Hayley έχοντας την υποψία οτι ο Jeff είναι παιδόφιλος, αποφασίζει να κανονίσει μια συνάντηση μαζί του, η οποία θα την οδηγήσει τελικά στο σπίτι του.  Εκεί θα τον φέρει σε επαφή με τα φαντάσματα του παρελθόντος του και τον πραγματικό, σκοτεινό του εαυτό κάνοντας του τη ζωη κόλαση.
Η ταινία είναι καθαρό ψυχολογικό θρίλερ και πραγματικά το εννοώ.  Ζήτημα είναι κατα τη διάρκειά της να υπάρχουν μερικές σκηνές με αίμα, αλλά αυτο είναι ολο.  Η κοπέλα που παίζει την Hayley είναι η Ellen Page, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε μαζί με τον DiCaprio στο Inception.  Και είναι φοβερή.  Θα καταλάβετε οτι δεν επιλέχθηκε τυχαία για τον ρόλο αυτό, καθώς της ταιριάζει γάντι.
Γενικά είναι μια γρήγορη ταινία, αφου απο την αρχή κιόλας σε βάζει κατευθείαν στο νόημα και σίγουρα σε κρατάει καθηλωμένο μέχρι το τελευταίο λεπτό.  Είναι για γερά νεύρα (οχι για γερά στομάχια!) και συγκεκριμένα υπάρχει μια σκηνή την οποία σίγουρα θα συζητήσετε αργότερα με κάποιον άλλο που την έχει δει, σχετικά με το εαν έγινε ή οχι (θα καταλάβετε τι εννοώ). 
Εαν λοιπόν ψάχνετε για ενα καλό θρίλερ αγωνίας που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και την τελευταία σκηνή, σίγουρα αυτή είναι η ταινία σας.

Και για όσους δεν έχουν ακόμα πειστεί, τσεκάρετε το trailer και μετα αμέσως για ενοικίαση!:)
http://www.youtube.com/watch?v=a-C2H4ipxz0

9 σχόλια:

  1. hdh thn katevazw!!!!molis thn dw 8a anarthsw kai sxolio!!!thanks winryyy!!!!!
    p.s: poly parapono epese!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Huhu να σαι καλά φιλεναδίτσα!! Ηope you like it!!
    Είμαι παραπονιάρα, τι να κάνουμε; But u still love me!:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok molis thn eida loipon...einai pragmatika opws thn periegrapses!!!pollh eksypnh tainia me poly kales ermhneies!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που σου άρεσε κοπελιάααα!! One of my favorites!! Έχουμε και συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to blog sou moy to proteine mia polu kalh mou filh...h ali8eia einai pos se diavazo meres, alla perimena na do ti tainies anevazeis, an exo dei kapoia, kai mou arese, tote na asxoli8o...e loipon, opos vlepeis, asxoloumai (:P) kai exeis polu kalo gousto!! foverh tainia kai tora katevasa to the fall kai perimeno na to do!! kali sinexeia!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Thanx για τα καλα σου λόγια! :) Η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ διαρκώς να ανεβάζω ιδιαίτερες ταινιούλες, που αξίζει να δει κάποιος! Stay tuned για ακόμα περισσότερες λοιπον! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ώπα ώπα, ανέβασες αυτή την ταινιάρα;!!! Δεν έχω ιδέα αν θα δεις ποτέ αυτό το σχόλιο (μιας και άργησα ένα χρόνο να σχολιάσω) αλλά δεν μπορώ να μην πω τίποτα για ταινία που ανήκει στο ΤΟΡ 5 μου!
    Καταπληκτική ταινία που σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κατενθουσιάστηκα από την πρώτη φορά που την είδα. Αγωνία, ανατροπές, σκηνοθεσία, ερμηνείες. Την Ellen Page τη λάτρεψα και από τότε παρακολουθώ όλες τις ταινίες της. Συγχαρητήρια για το εξαιρετικό μας γουστο!! Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως βλέπεις αγαπητέ όλα τα βλέπω, όλα τα ακούω, καθώς είμαι πανταχού παρούσα ;) Indeed a great movie!

    ΑπάντησηΔιαγραφή