Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

BLOGOVISION THE MOVIES!!

Υποψηφιότητες 'Α Ανδρικού Ρόλου.  Here we go again!


                                                                                    10. Jean Reno, "L'Immortel" 
Νομίζω πως αυτός ο άνθρωπος σε ότι και να παίξει, θα εξακολουθεί να μ'αρέσει.  Εδώ χάρη στον ρόλο του ίδιου του 'διαβόλου' που δε πεθαίνει ακόμα και μετά από 22 σφαίρες, κερδίζει άνετα μια θέση στη λίστα μου.


                                                                                9. Johnny Depp, "Alice in Wonderland"
Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο Depp, με έναν ακόμα ρόλο τον οποίο έκανε δικό του.  Τρελούτσικος και...πολύχρωμος, ήταν ο ιδανικός Mad Hatter.


                                                                                          8. Aaron Eckhart, "Rabbit Hole"
Αποτέλεσε προσωπική επιλογή της Kidman για τον ρόλο του συζύγου της και σίγουρα την έβγαλε ασπροπρόσωπη.  Πολύ καλή ερμηνεία και ψυχολογικά ξεσπάσματα, στα οποία δε τον έχουμε συνηθίσει.  Μου άρεσε η ρεαλιστική και 'ήπια' απόδοση του χαρακτήρα του.


                                                                                         7. Jeff Bridges, "True Grit"
Ο Dude στην Άγρια Δύση.  Τα λόγια είναι περιττά για τον Bridges.  Απλά τέλειος.


                                                                             6. Stephen Dorff, "Somewehere"
Αν και η ταινία της Copolla δε συγκίνησε όπως αναμενόταν, η αίσθηση που μου άφησε προσωπικά είχε γλυκόπικρη γεύση και την καλύτερη ερμηνεία του Dorff, μέχρι τώρα.  Απαθής, παραιτημένος και γεμάτος τύψεις αργότερα, πατέρας, έδεσε τέλεια με την Fanning και βρήκα το αποτέλεσμα, υπεράνω των προσδοκιών μου.


                                                                                                5. Leonardo diCaprio, "Shutter Island"
Καλός στο "Inception", ακόμα καλύτερος στο "Shutter Island", βρήκα την ερμηνεία του δυνατή και η ταινία μου κόλλησε καιρό στο μυαλό.  Για να κάθομαι να τη βλέπω στην αίθουσα με 40 πυρετό, ήταν κατόρθωμα.  Ο diCaprio ήταν εξαιρετικός όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.


                                                                             4. Ryan Reynolds, "Buried"
Απόλυτα κλειστοφοβική ταινία, με τον Reynolds να σκοράρει τρίποντο.  Δε το περίμενα ποτέ οτι θα το έλεγα, αλλά ήταν πολύ πολύ καλός.  Κράτησε άνετα όλη τη ταινία πάνω του, ενώ η απόγνωση και η απελπισία του, ήταν σχεδόν χειροπιαστές.  Εύγε Ryan!


                                                                                           3. Casey Affleck, "The Killer Inside Me"
Guess the talent runs in the family!  Ο ένας πίσω και ο άλλος μπροστά από την κάμερα.  Τρομακτικός, διαβολικός, αδίστακτος. ο Casey δίνει μια κορυφαία ερμηνεία σε μια κατά τα άλλα περίεργη ταινία.  Τον βρήκα απλά υπέροχο, με μια κακία και ψυχρότητα, που δε περίμενα να δω από αυτόν.  Με μεγάλη άνεση στο top 3 της λίστας μου.


                                                                               2. Ryan Gosling, "Blue Valentine"
Μεγάλη αδικία φέτος να μην έχει έστω μια υποψηφιότητα για Oscar.  Εδω θα μου πείτε δεν είχε το "Inception", θα είχε ο Gosling?  Υπέροχη ερμηνεία, συγκινητικός και αληθινός, έδεσε πολύ όμορφα με την Williams, και έπαιξαν και οι δυο εξαιρετικά.  Θα το τσιμπήσει το Oscar στο μέλλον, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.  Θα έπαιρνε την πρώτη θέση στη λίστα μου εαν δεν ήταν ο....


                                                                           1.  James Franco, "127 Hours"
Σαρωτική ερμηνεία από τον James Franco, ήταν η πρώτη και μοναδική μου επιλογή για No 1.  Τρομερή σκηνοθεσία από Boyle, ιδανική επιλογή ο Franco για τον ρόλο του Aron Ralston και μια ερμηνεία μεγάλων διαστάσεων.  Τέλος.                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου