Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

What is your favorite comedy?

12 σχόλια:

  1. Καλή ταινιούλα το Hangover αλλά όχι να πηγαίνει για πρώτο σε τέτοια λίστα, όταν υπάρχουν ταινίες όπως το Holy Grail, το Party ή ο Μεγάλος Lebowski! Η κινηματογραφική παιδεία των αναγνωστών σου ξεκινά από τον Τιτανικό και φτάνει στο Avatar? (Δεν θα αντέξω αν ΔΕΝ βγει πρώτη ταινία των Python :P) Ήχηρές οι απουσίες Woody Allen, Dr. Strangelove και MASH απ την λίστα σου.
    ΥΓ: Ευτυχώς που δεν έβαλες το American Pie, η ψηφοφορία θα ήταν ευκολάκι τρελό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Paradexomai oti Woody Allen einai proswpiki mou antipa8eia, opote ws pros auto ftaiw, to omologw! :P. Oso gia ta alla duo h8ela na ta valw, alla apofasisa telika na valw 25 tainies, an kai arxika to phgaina gia 30. Eixa polles akoma kales, alla kapoies eprepe na meinoun ap'eksw...

    Soooo mazepse ton kosmo s, k pshfa Monty naoume! Kai esu 8a dikaiw8eis, k egw 8a mazepsw pshfous sto blogaki! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E αλήθεια δε μπορώ να επιλέξω. Νομίζω με Borat έκλαιγα απ' τα γέλια, ενώ Ace Ventura και Monty Pythons είναι μεγάλες παιδικές αγάπες. Και Γαλιφιανάκης στη λίστα και απ' όλα! Πφφφφφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Well ειλικρινά προσπάθησα να καλύψω όσο το δυνατόν περισσότερα γούστα! Ελπίζω κάτι να κατάφερα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +1 απο μενα που δεν έβαλες ταινίες του κλαριτζή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το woody allen (λίγοι καταλαβαίνουν αυτές τις τρομερές παρομοιώσεις μου :P).
    Προτιμώ να δω ταινία με τον woody τον τρυποκάρυδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας αρέσει / δεν σας αρέσει (για μένα δείγμα κακού/μεροληπτικού γούστου) ο Woody Allen, όταν φτιάχνεις μια λίστα με κωμωδίες που θέλουν να πιάσουν όλο το φάσμα και σέβεσαι τον εαυτό σου σαν γνώστη της ιστορίας του κινηματογράφου, υποχρεούσε να βάλεις μια ταινία του όσο κι αν δεν σ'αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mallon egw de sevomai arketa ton eauto m san gnwsth istorias kinhm/fou! Eimai mikrh akoma k twra ma8ainw k egw! Apo tin epomenh fora, 8a prospa8isw na apofugw tuxon neo olis8ima :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε, γνωστή του κινηματογράφου, αφού εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου, σβήσε ή την εικόνα σου ή το όνομα σου. “Here's Johny” & sexpistols.gege (a.k.a Το αποκορύφωμα την Ελληνικής παρακμής και γενικότερα του κινηματογράφου) διπλά-διπλα δεν πάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχα, κουλάρετε λίγο. Όταν γράφετε τις απόψεις (ή γούστο) σας δημόσια αυτές θα υπόκεινται και σε κριτική από άτομα που διαφωνούν. Είναι η βασική αρχή του blogging. Welcome aboard.
    Μην αναπτύσσετε όμως το βασικό αντανακλαστικό των πανταχού κριτικών, την μη ανοχή στην κριτική των άλλων προς αυτούς.
    Όσο για την αντίθεση του Nickolson με τον Πετροχειλο, βλέπω ότι έχουμε διαφορετική αντίληψη του σαρκαστικού χιούμορ. Τι να κάνουμε; δεκτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα φίλε, εγω αυτα με τα μπλογκινγκ και τα ιντερνέτια δε τα ξέρω... Γι'αυτό μην προσπαθείς να με μπερδέψεις! Όσο γιάυτο που λές με την κριτική συμφωνώ 100%. Δεν ισχύει όμως για μένα για τον απλό λόγο οτι είμαι αλάνθαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή