Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Diagwnismoi kai dwra!

Όπως σας είχα πει και την περασμένη εβδομάδα, θα επιστρέφαμε μέσα στις γιορτές στο blog, εάν είχαμε κάποια πραγματικά συγκλονιστική ταινία να συζητήσουμε.  Η αλήθεια είναι οτι σε αυτή την κατηγορία, θα μπορούσε να ανήκει το "The Life of Pi", το οποίο είναι ένα οπτικοακουστικό αριστούργημα, αλλά τελικά η συγγραφή θα αναβληθεί μέχρι την οριστική επιστροφή, μετά τις γιορτές.  Καταρχάς λοιπόν, Χρόνια Πολλά σε όλους, και άντε ας πάμε και για μια καλή Πρωτοχρονιά!

1) Επειδή όμως γιορτές χωρίς δωράκια δε λένε, και μάλιστα δωράκια από καρδιάς, είπα να γνωστοποιήσω και σε όσους δε τον ξέρουν ήδη, τον διαγωνισμό που τρέχει εδώ και αρκετές μέρες στο Reel. gr   (ξέρετε τώρα, εκεί οπού μπορείτε να με βρίσκετε, όταν δεν τριγυρίζω στο blog μου).  Εκεί λοιπόν στο Reel, γίνονται ωραία πράγματα φέτος από όλα τα παιδιά, αφού αποφασίσαμε να χαρίσουμε σε πρώτη φάση, 10 κινηματογραφικά δωράκια, σε 10 πολύ πολύ τυχερούς νικητές.


Θέλετε να μάθετε τι δίνουμε ε;  Ε λοιπόν για ρίξτε μια ματιά:
  • 1 Τσάντα ώμου The *My Precious*
  • 2 συλλεκτικά λευκώματα της Taschen Best Movies of the 90s για δύο νικητές
  • To soundtrack του The Hobbit: An Unexpected Journey
  • Μία συλλεκτική φιγούρα του Thorin από το The Hobbit: An Unexpected Journey
  • Το βιβλίο Το ηλεκτρικό πρόβατο του Φίλιπ Ντικ στο οποίο βασίστηκε η θρυλική ταινία επιστημονικής φαντασίας Blade Runner
  • 1 DVD της ταινίας Hunger Games
  • 1 DVD της ταινίας Drive
  • 1 DVD της ταινίας Science of Sleep
  • 1 DVD της ταινίας Sound of Music
Προκειμένου να μπείτε και εσείς στην κλήρωση δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και να κάνετε μια κοινοποίηση στο αρθράκι για τον διαγωνισμό μας.  Για περισσότερες πληροφορίες, τσέκαρε και τον διαγωνισμό στο official page μας, και διεκδικήστε και εσείς ένα από τα fan δωράκια μας!  Και μη ξεχνάτε, όσες περισσότερες κοινοποιήσεις, τόσες περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε κάποιο από τα δωράκια μας!



2) Ο δεύτερος διαγωνισμός μας, είναι πιο φρέσκος, και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις, για την προβολή της νέας ταινίας των Ewan McCregor και Naomi Watts, "The Impossible", η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.


Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ και τσέκαρε τι πρέπει να κάνεις για να πας με τον φίλο/φίλη σου και να απολαύσεις την πρεμιέρα μιας, από τα πιο δυνατές, δραματικές ταινίες της φετινής χρονιάς, στο Odeon Opera (Ακαδημίας 57).


Καλές Γιορτές, και καλά να είμαστε να τα πούμε πάλι σύντομα από "κοντά".
Σας χαιρετώ!

2 σχόλια: